Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Flens Jaktskytteklubbs nya hemsida!

12 AUG 2016 19:38
Nu har äntligen den nya hemsidan tagit form. // Tryck på LÄS MER för fullständig text
  • Uppdaterad: 24 SEP 2016 21:10

Då vi redan är kopplade till idrottonline, som ca 17.000 andra föreningar, så blev det passande att även ta vara på deras verktyg för att skapa en klubbhemsida med hjälp av deras plattform som stödjer även att hemsidan kan visas på flera enheter dvs dator, surfplatta och mobil.
 
Vi hoppas att sidan känns informativ samtidigt som det ska vara lättåtkomligt att hitta det du söker efter. I kalendern finns klubbens aktiviteter bokade och under "Medlemsinformation och tävlingsresultat" finns bland annat resultatlistor, styrelseprotokoll, prislista för hyra av banan samt kontaktlista.
Viss information är öppen för allmänheten och viss information finns tillgängligt för endast medlemmar. Är du medlem i klubben och lämna fullständiga personuppgifter så finns det redan ett inloggning för dig. Som inloggning är det enklast att skriva sitt personnummer, klicka därefter på "glömt lösenord" så skickas ett nytt lösenord till den mejladdress du har lämnat till klubben när du blev medlem. Alternativt mejla This is a mailto link så skickar vi inloggningsuppgifterna till dig. Har du synpunkter, ideér till hemsidan så kan du mejla även detta till webmaster.
 
Hemsidan kommer uppdateras med saklig information vart efter. Men vill ni hänga med vad som händer ytterligare på klubben så kan ni följa oss på vår Facebooksida. Vi försöker vara snabba med att lägga ut händelserna som sker på klubben, så att om du missade ett tillfälle, kan få en inblick över dagen ändå. Samt att på detta vis göra oss synliga för att kunna få nya medlemmar.
 
Välkomna!

 


Epost: This is a mailto link

Postadress:
Flens JSK - Skyttesport
Box 188
64224 Flen

Besöksadress:
Alsterbergsmosse
64291 Flen

Kontakt:
Tel: 0739989417
E-post: ordforande.fjsk@gmai...